Въпросът не е дали ще го намеря,
аз вече знам, че го открих.
И ред в душата ми въведе
с любов, с един написан стих.
Въпросът не е дали ще търся,
аз неочаквано открих.
И мир в сърцето ми доведе
като полъх лек и тих.
Аз знам, че тебе търсих,
и ти тъй неочаквано дойде.
Обичам те! И не мислих,
че тъй ще чувства моето сърце.
Въпросът е дали ще те запазя
и туй прекрасно чувство в мен?!
Питам се ще съхраня ли
щастието във моя ден?!
© Василена Младенова Все права защищены
Поздрав!