12 февр. 2014 г., 15:26

Въпрос към... никого 

  Поэзия » Гражданская
450 0 1

Ще ти задам въпрос човешки

(присъщи са ми много грешки) :

Кой народен депутат

не бе оноден из-отзад?

 

Пред изборите - на късмет...

След изборите - дай наред...

А колелото се върти,

след мене ще онождаш ти.

 

Няма никой като нас -

да плюе и избира власт.

Балканът няма веч гори

и спря во веки да шуми.

 

Историята е печат

на всеки следващ депутат.

Няма връщане уви,

народът философски спи.

 

Сега са нови правилата,

онодена ни е страната.

Не грачи гарванът зловещ,

народът ни в това е вещ...

© Валентин Йорданов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??