Влюбен съм-въпрос ли е това?
Или е отговор-защо не зная само аз?
На мен се падна пак късмета-
баница в гърло да заседне!
Влюбен-това е въпроса, но не от Шекспирова пиеса.
Какво ли стана с мен?
Нима късмета си запазих в този ден?
Защо признах че влюбвам се в теб?
Защо изплаших те да видиш, любовта в ад?
А в днешният си ден какво ли можем да си кажем?
Любов е вечно млада-когато е неиздадена!
Признатата е стара-всичко вече си е казала!
© Найден Тихомиров Все права защищены