6 сент. 2009 г., 21:21  

Въпрос за любовта 

  Поэзия » Любовная, Философская
927 0 0

Какво е любов?! Търсене в битие,

наречено и живот!                                                 

Неземно щастие,                                

издигащо ни в небосклон!

Радост и тъга,                                         

ръководещи света!

Цел-една, сплотяваща                                     

всяка добра и истинска душа!

Любовта дава криле,                                           

като тези на птици в полетите!

Извисява ни до висини на мечти!

Пълни с вяра и кара да блестят  –  очи!

Изпълва с благодат, сърца

и кара от надежда  – 

силно да туптят!

Щом я няма, животът е тъжен и суров!

Стига от себе си, 

добро и обич да дадеш,         

в плен на нея ще се озовеш! 

 

© Roselina - Neli Evgenieva Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??