В пясъчника ли зарови детството
и погреба старостта под тежка плоча?
Колко ценно е наследството,
ако клетвата не мога да положа?
Как се пенсионира младостта,
и как проплаква нов живот?
Как се бориш със страстта,
ако се будиш от студена пот?
Колко притчи не изслуша
и колко пъти се кълнеше?
Като риба във море от суша,
ти за кой спасител се държеше?
© Милица Игнатова Все права защищены
ти за кои спасител се държеше?"
страхотно е!