15 дек. 2010 г., 16:27

Върнете се, госпожице 

  Поэзия » Пейзажная
560 0 0

Госпожице, защо тъжите?
Нима напускате ни в този ден
и място да освободите
за следващия феномен.

Сълзите избършете с лекота
и мислете за почивка дълга,
защото догодина с есента
отново красотата ви ще зърна.

Госпожице, сега отстъпете
на бялата приказна зима.
Но не забравяйте, помнете.
Върнете се - есен да има.

© Даниела Илчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??