25 окт. 2007 г., 23:26

Върни ми 

  Поэзия » Любовная
849 0 10

С листа брезите не шептят -

съблече ги вятъра.
Щурците вече не пеят -
есента ги изплаши.
Лястовичето гнездо...
и то опустя.
Тишина.
Усещане за
самота...

Върни ми
радостта в очите...

© Ласка Александрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??