16 февр. 2010 г., 20:57

Върни ми 

  Поэзия » Любовная
746 0 2

Върни ми, дните на обич и мечти,

върни ми, младостта пропиляна,

върни ми, всички сълзи,

който по тебе съм изплакала…

Върни ми, всичко ти после си върви…

Нарани ме ти, излъга ме и ме унижи,

забрави за клетвите дори

и разби нашите мечти,

разби ги, в скалите от лъжи…

Върни ми, вярата в живота,

върни ми, радостта

и тогава си върви,

дано така да осъзнаеш,

 колко ти ме нарани…

Нима живота ни, за теб е бил игра,

нима не осъзнаваш това…

Върни ме в миналото ти

и там ми го кажи,

че всичко за теб е игра

и една голяма лъжа…

 

© Жулиета Стоянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??