2 июл. 2011 г., 00:24

Върни ми... 

  Поэзия
527 0 0

Върни ми детството!

Върни мечтите!

Върни усмивката

и Слънцето в очите!

Върни безгрижието

и вятъра в косите!

Остáви ме, без милост, `болна`.

Остáви ме безчувствена и гола.

Вземи си болката и самотата!

Върни ми радостта!

... оставú ми любовта...

© Лили Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??