Нощта ме прегърна – разтворила дрипи,
с черна ласка дари ме – милувка една.
Всички тръгвахте си – немилостиво?
И оставяхте само куп самота...
и въздухът с дъх на олово...
и сълзи безсънни, безкрайни.
не искам да моля с:
"върни се отново",
но тази нощна милувка е
тайна
тъй страшна
и зла.
© Даниела Все права защищены
Браво! (6)