Върни се, ма, ела във пещерата
какво скиториш само в Мола,
обичам те със сажди по косата,
не ща парцали, искам си те гола.
Не се надай, че някой ще те вземе
като се гиздиш и правиш на кокона,
във тъмното на кой му дреме -
Красавица ли си или Горгона.
Не мърмори, а направи салата
и да се любим под звездите!
Кажи: „Сбогом” днес на самотата,
и в пещерата прегърни мечтите.
Но щом избираш и умуваш още,
сама ще спиш по цели нощи!!!
© Аластор Все права защищены