9 окт. 2006 г., 13:19

върни се време 

  Поэзия
1206 0 3
Върни се време! Върни се ти!
Часовете и минутите, секундите дори,
от дните, месеците и годините
на щастие - върни ми ти!

Спри стрелките на часовника,
да не могат те да отброят,
мигът, в който Съдбата е решавала,
да бъде Смърт или Живот!

Частица от секундата й дай,
да може да размисли,
везната към Живот да натежи,
любов, мечти и младост да спаси!

Моля ти се, време, върни се ти!

© Веселина Узунова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??