За мен недей мисли,
върви напред без да се обръщаш,
само спомен си за мене ти,
спомен моля те недей да се завръщаш...
Забрави че някого те обичах,
за тебе давах и живота си дори,
с думи гальовни те наричах,
когато оставахме сами...
Но вече всичко свършва,
не изричай думата "прости".
Помни в живота всичко се завръща,
от него ще си наказан ти...
Аз ще си тръгна по пътя,сама,
Нямам нужда от твоите лъжи.
Моя любов е вече смъртта,
душата ми в Ада ще гори...
© Биляна Радоева Все права защищены