Върви си
Вземи си всичките спомени,
иди си,
остави ме в самота,
махни ръцете си от мен,
върви си,
остани любовник на шега.
Не влизай арогантно важен
в живота ми ти всеки ден,
имай ме за малко само,
но не може да си вечно с мен.
Пропивай се, пропадай,
към пропастта не ме влачи и мен,
обричай както искаш
дните си,
но не ме меси и мен.
Мръсна е душата ти
и ти мръсник си,
разплаквал си милион жени...
... разбрах, че много слаб си -
временното увлечение
на най-хазартните ми дни.
(На всички, които ще идват и ще си отиват незапомнени)
© Триб Трибс Все права защищены