Вървя
Елеонора Крушева
Вървя през времето
по своите пътища
и тръните чистих с голи ръце.
По пътя си даже...
и хули намирах,
а някъде срещах доброто сърце!
По въглени живи
минавах в молитва -
с пречистваща сила
поемам напред.
Тръните вече оставих да съхнат,
за дъжд, да се молят
в житейския ред.
Вървя към мечтите си
по бяла пътека...
21.05.2006
© Елеонора Крушева Все права защищены