ВЪВ ДНИТЕ, В КОИТО ТЕ НЯМА
Във дните, в които те няма...
Вали!
И е тихо!
Като въздух пред буря,
като мрак след мъгла!
Като пътека, сред хиляди пътища,
а насред една...
Тишина!
Дъждът е измамен!
Без теб е студено...
Без ръката ми в твойта ръка!
Тогава сънувам-
ръцете ти смело...
И чакам да мине дъжда!
Във дните, в които те няма...
Вали!
12.03.2024
Диана Димитрова
© Диана Димитрова Все права защищены