Произведението не подходит для лиц моложе 18 лет.
Чувам стоновете ти по телефона.
Възбуждам се, когато чувам твоя глас...
Очи затварям и представям си в мрака
как докосваш и ме любиш до несвяст...
Потръпвам леко и настръхвам,
кожата ми става влажна...
Усещам твоите ръце, гласът ти плътен,
усещам устата ти жадна...
Докосваш дланите, очите,
целуваш кръста, моите бедра...
Плъзваш ръката, не питаш...
Проникваш в мен и пораждаш греха...
© Надя Стоянова Все права защищены
в този стих.Прекрасно е
Надя.