Пред погледа ми хиляди години минаваха,
хиляди човешки животи се стопяваха.
Милиони души забравих,
стотици спомени зад себе си оставих,
не можах да простя на вечността,
задето ме създаде,
задето все ме пази от Смъртта
и превърна ме в наяда...
Но кълна се, че с Жътваря аз ще си отида,
ще избягам, по-тиха от дихание
и много надалече ще отплавам -
на една вселена разстояние...
© Мия Все права защищены