Не, няма нужда ти да ми говориш.
И в тишината ясно чувам твоя глас.
И няма нужда ти със мен да спориш.
Какво ли значат думите във този час...?
И няма нужда да те виждам вече.
Та ти си все пред моите очи.
Ти си тъй близо, а си тъй далече...
С сърцето си докоснах те,
сега боли...!
© Станислав Камберов Все права защищены
Поздравления