Въздишка
в цвят на свобода
розово вали
от земята към Небето.
Луната крилато се усмихва.
Посоката е синьо Слънце,
а пътят вечност.
И дъхът е вечност...
Любов
в цвят на свобода.
© Диана Стойнова Все права защищены
Произведение участвует в конкурсе:
Ако имах перка на гърба, като Карлсон, накъде бих отлетял? »