8 дек. 2010 г., 16:04

Въздух 

  Поэзия
447 0 0

Въздух

 

Въздухът в скреж е свеж,

изпълва ме с радост и младост,

искам парите му да вдишвам и да се пречиствам,

ето защо всички трябва да пазим по-чист и от оросен лист,

наслаждавам му се в мигове,

издишвам светове!

© Пламена Сомова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??