6 апр. 2007 г., 09:37

ВЪЗКРЕСЕНИЕ - 2 

  Поэзия
676 0 0
Възкресението е празник на душата!
Дано хората разберат това!
Нека знаят, че да продължат нататък
пречистена трябва да бъде тяхната душа!

Да спрат да се убиват и злобеят!
Да спрат да мразят другия до тях!
Да спрат да лъжат, да крадат, да унищожават
това, което Бог е за тях създал!

Да разберат, че любовта е свята!
Ако всеотдайно я дадат на друг,
ще му стоплят сърцето и душата
и заедно по-лесно ще вървят напред.

Вяра да не губят никога,
че светът може да се промени.
Надежда нека имат във сърцата,
че доброто в този свят ще победи!

© Веселина Узунова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??