30 мар. 2013 г., 10:52

Възраждане 

  Поэзия » Любовная
776 0 0

Във водовъртежа на твоите движения 
изпъква страст от въжделения
и множество творения, 
забравени във своят ход,
дочакаха за нов живот.
За тез изминали години
на волята си сложих лед,
като безмоторен самолет с брожения
навъртаха се множество съмнения.
В неочакван час във тази вечер зимна
ти сложи край на мойта мъка.

На спирка утре нова

да бъдеш с мен готова.

 

© Недялко Благоев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??