В миговете ли пулсирам
или те живеят в мене?
Чувствата ни са взаимни,
всяка тръпка - споделена.
С тях съм истински богата -
те за мене знаят всичко.
И горчиви са, и сладки,
но еднакво ги обичам.
Аз и миговете свидни
в близък ден или далечен
за пореден път ще литнем
в необята с дъх на вечност...
© Вилдан Сефер Все права защищены
в необята с дъх на вечност...