Тя е самотница.
Аз съм виновен,
в едно набедено
обичане.
Тя е пропорция
в смъртно-любовен
коктейл
на телесно
привличане.
Аз съм оскубана
малка заплата -
награда за
късите нощи.
Тя е в заблуда,
че мрази разврата...
И после
ме търси
за още.
© Тома Кашмирски Все права защищены