22 мар. 2006 г., 23:28

Вземи ме 

  Поэзия
941 0 10
Вземи ме,ето ме цяла,
докато още не съм се разпаднала...
Чувам гласа ти топъл и нежен,
който във мен се разлива...
Толкова много не съм пожелавала
никога ,никого ,искам те!
Toлкова дълго те чакам,
за да ти кажа,обичам те!
Целувай ме нежно,като магия
докосвай ме с цялата си любов!
Искам да видя твоята усмивка,
как се усмихваш на мен!
Вземи ме,аз съм на късчета
цялата ,всяко парченце е стон.
Стена от болка и от желания
непознати,които растат всеки ден.
Аз ли съм тази,която разлистена
от многоцветия нежно шепти,
после притихвам,тиха,смълчана,
и от любов ме боли.


© Евгения Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??