Произведението не подходит для лиц моложе 18 лет.
Със мисли ме прегръщаш, но желая
да съм до теб сега,
една стихия нежност в твойта стая
играеща си с твоята коса...
Да бъда там, а ти да си до мене
обляна от луната само,
във плен на щастие без време -
Докосват устните ми бисерното рамо,
а после продължават своя път...
Целувам всяко пръстче, не преставам,
зове ме сладострастната ти плът,
гърдите ти омайни приближавам...
Езикът ми се плъзга по зърната,
описва кръгове, закача се със тях,
а ти си стон... зоват без глас бедрата...
и влагата ти с аромат на грях
зове, крещи и иска...
И устните ми те откриват, и откриват,
кръвта гореща в вените се плиска,
а те... отново спират...
Ти стенеш дива, ненаситна,
притискаш се към мен докрай открита...
Готов съм вече... миг остава да проникна
в недрата ти... поглеждам те в очите...
И спирам времето! И то е спряло!
И аз съм в теб... и ние сме едно...
Взривявам страстите във голото ти тяло,
а ти взривяваш мен... до атомно ниво...
24.12.2018.
Георги Каменов
© Георги Каменов Все права защищены
Благодаря ти за прекрасният коментар!