Думите нашепват любовта,
но тя е лесно наранима...
От думи, които свързвам със неща.
които сякаш правят ме забележима!
Думите нашепват доброта,
но тя е лесно обяснима...
От действия и думи, казани в нощта,
които сякаш правят ме незабележима!
Думите нашепват младостта...
Моят страх... от моите уста,
Но те не спират младостта,
която желая да споделя...
Моя, Твоя Свят да осветя!
И в Света да я внедря!
...
Пожелавам Ти да Намериш
Това, което търсиш!
Любовта, която заслужаваш!
Смелостта, с която ме даряваш!
Думите, нашепващи за лекота,
спокойствие и тишина...
В която аз откривам щастието
(Когато стане черно зрението)...
А думите,
говорещи за любовта...
В която Тя живее знатна...
Ще се появят
В тишината на смъртта,
където Тя лежи като змия!
Но аз оставам...
В моя свобода!
С позлатените крила
На вечна Светлина...
И даже ако аз умра
В пълна тишина,
Ще те напътствам
И ще те обичам...
Мой мил образ,
Моя скъпа светлина...
Посветено на П.Д.М.
© Кейтлин А. Все права защищены