луната дращеше
по
ламаринения покрив
на
чувствата
когато
в къщата им
влезе
сомнамбул
а
в ъгъла на
стаята се
пръкна
психеделичен
черен
Rhythm and Blues
който
все още не знаеше
че е на
The Who
тогава звуците докараха
онази със метлата
която ме биеше по
(бе в друга опера обаче)
Red Bull-а
=========================================
Лекцийка на тема Тъй Рече Гугъля (google):
Who Are You - популярна песен от 1978 г. на състава The Who,
а в днешния текст е въпрос на лиричния герой
към себе си: Кой (по дяволите) Си Ти (бе)?
Rhythm and Blues - стил на изпълнение с афро-американски корени.
Who - Състав. Дали са можели да съществуват без наркотици?!
Днес в BG въпросът Кой? (Who) струва един милион.
Red Bull - авторът декларира, че не е агент на тази фирма, но се
надява текстът му да действа като енергийна напитка.
© Ангел Все права защищены
http://hulite.net/modules.php?name=News&file=article&sid=170158