На Емо
Прости ми! Прости ми за всичко!
Обичах те, как те обичах...
Понякога даже не можех
юзди на страстта си да сложа
и думите все не намирах.
Разбирах те, как те разбирах...
Понякога бях нелогична,
душата ти гола събличах
и исках те само за мене
в безкрайните нощи зелени.
Ти беше ми бряг и утеха
и смях. (Ала него ми взеха.)
Сега само с болка се кича...
Прости ми! Прости ми за всичко!
© Нина Чилиянска Все права защищены