25 нояб. 2017 г., 20:49

Я кажи ми.... 

  Поэзия
357 0 1

(Да не се пее, че боли)

 

Я кажи ми, мерцедесче черно,
кой те кара? Много си модерно.
Мафиот ли, кърти буталата,
депутат ли, взе те от заплата?

Я кажи ми, не мълчи тежкарски.
Номерът ти, е конкретно файски.
Грайферите сякаш са за зима,
Мерцедесче, кой кажи те има.

Дай поне на клаксона да свирна.
Нямам точка с тебе, аз допирна.
Как в мечтите да те пожелая?
Колко струваш, страх ме е да зная.

Ако видиш моята каруца,
хем ръждива, хем и малко куца,
ще ти спре горивото от жалост.
Моята, гори го все на халост.

Искам с тебе, селфи да направя.
На таблото, ще си го поставя.
Щом подкарам старата барака,
да те гледам, да осмисляш мрака.

© Валентин Йорданов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??