24 июл. 2007 г., 08:32

Ябълково клонче 

  Поэзия
541 0 3
Клонче ябълково, оголяло без листа,
трепереше със трепета
на птиче, впримчило се здраво, сам-само.
А вятър биеше със капки едри,
клончето, превито чак на две,
поддържаше приятеля си верен
и сякаш радваха се на дъжда от все сърце!

ЕХ, МИГОВЕ НЕСРАВНИМИ,
СЪЛЗИ НЕОБУЗДАНИ!

© Мариола Томова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??