Произведението не подходит для лиц моложе 18 лет.
Обадил се мъжага на жена си:
- Кажи ми скъпа, какви обичаш плодове?
Ягоди, банани, ананаси
или от всички вкусовé?...
А тя се чуди - (що пък за въпроси тъпи?)
- Е, хайде, казвай... (баси клéката)
- Защо ме питаш, на пазара ли си скъпи?
- К'ъв пазар, ма?! - аз съм във аптеката...
* * *
© Валентин Желязков Все права защищены