Леко стъпвам по земята,
всичко препъва се в краката.
Ставам мръсен, окървавен,
ярост броди вътре в мен.
Погледи се мяркат в нощта,
усмивки от радост и тъга.
Сарказъм в техните слова,
презрение в техните дела.
Петна върху бялото платно,
рисувам с изхабени четки,
картини с бледи цветове,
цветни само в моето око.
Бродещ по тези очертания,
върху изцапано си платно,
съзирам мрак и малко обич,
но скрити са за чисти светове.
© Джимбо Все права защищены