Явих се на ТЕЛК.
След трите години
комисия трябваше
пак да се мине.
Министерството здравно
как я направи?
Хората болни
излязоха здрави.
Групите, някак,
са прегрупирани -
първа във втора,
втора във трета
и... елимининирани.
О, вече
и скъпите хапчета
отпадат за всички
дядковци, бабчета.
За тях предлагам -
всяка аптека
гише да има
за ипотека.
По- здрав народ
се очертава,
сърдечната линия
щом му е права.
Е... всички решения
пак ще са проба.
Само че... болният
здрав
ляга в гроба.
Явих се на ТЕЛК.
© Харита Колева Все права защищены