12 авг. 2007 г., 18:38

Явно не съм си заслужавала 

  Поэзия
592 0 6

Не, не плача. Няма за кого.
Аз много мразя да се самосъжалявам.
Отиде си. Било какво било.
Явно просто не си заслужавам.

Може би не давах колкото жела,
но - вярвай - в пъти повече от мен си получил!
Може би не бях, каквато си мечта,
но бях истинска и силно те обичах!

Всеки прави избор в тоз живот,
всеки губи или получава.
Аз загубих теб,но има нов
път за мене и по него продължавам.

Не!Не съм безчувствена. И ме боли.
Но няма смисъл в тази болка да потъвам.
Ти отиваш си. Това е изборът ти...
Явно просто вече съм ненужна.

Но ще ме потръси друг,
ще ме обикне.
Няма вечно да живея в самота.

Отивай си, не съм те заслужила,
дано тя ти заслужи любовта!

© ТтТтТтТтТ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??