Ъукухоуну
Не знам какво направих миналата нощ,
но помня
как излях в гърлото си, каквото имаше
от алкохола
и според средствата,
които потроших.
Какво ли търсих -
боя си,
любов?
Намерих течен спомен,
да ми напомня днес за вчера.
И все пак аз не знам,
какво направих
сутринта.
30 юни 2009
София (непременно)
© Братан Все права защищены