Юли
Обичам да бъда последна
и знам, че го искаш и ти –
спокойно пред тебе да седна
и юли във нас да пламти.
Случайно ли пръстите наши
отново докосват се днес?!
И толкова сладко ме плаши
магията в този рефлекс.
© Христина Радомирова Все права защищены