За всяка непоискана любов,
останала стаена във сърцето,
за непотърсеното цвете в угарта,
разцъфнало само сред ветровете,
за хиляди изгубени слънца,
зад хребета далечен неподети,
и за самотната, отронена сълза,
тъй неразбрана, се молете.
© Сеси Все права защищены