...За...
За един поглед, един свят...,
там където и навсякъде
един поглед е един свят,
усмивката, небето,
за целувката...в душата
за прегръдката и щастието
Аз не знам как, какво и защо,
но знам, че благодарение на теб
живея в радост и тъга,
живея в любов и съдба
в борба и сбъдната мечта,
живия във всичко...
и за теб, за нас
имам силите
да преживея,
каквото и да е...!
© Лили Вълчева Все права защищены