*****
Много тъжни ми изглеждат
Пак бягат твоите очи.
Може би в душата ти е мрак,
Може би за нещо те боли.
В болката е трудно да си сам-
Трудно е и е жестоко.
Малко нежност мога да ти дам,
Но обич не мога да ти дам
Трябва да наериш своя път
И да спреш на своя пристън.
Хората са силни щом вървят.
Спрат ли всичко е безсмислено.
© Алекс Все права защищены
Но обич не мога да ти дам"
само тук ритъма се губи.
Може би ако във втория ред между "обич" и "не" сложиш едно "аз", колкото и да е клиширано , ще стане по-добре.
Последните редове са страхотни...