И перото казват е черпак.
Недай си, Боже -
в ръце на глупак.
Вдига байряк чул- недочул.
И магаре е - има си стил!
Даже и чул!
От хомота си „звезден”
сее татул.
С думи на други
прави пасквил.
Що да каже черпака му
в тенджера с леща?
Зрънцето гони-
слово оглежда!
Дай му байряка-
стиска черпака!
Иначе имал перо.
На глупака!
Да живее магарето,
редом с мерака.
От него ще станат
вкусни кюфтета.
© Ивита Все права защищены