В памет на Мариана Вангелова
Дори да сме на дъното,
не губим миг кураж.
Издържаме пред мълнии,
защото вяра-страж
от бурите закриля ни
и вдъхва ни живот.
Надбягваме годините
отчаяно в галоп...
Безспирно търсим смисъла
и в малките неща,
за цяла Вечност скътали
в сърцата Любовта.
© Вилдан Сефер Все права защищены