Оседлай ми най -бързия кон,
да препусна със него към изгрева,
че животът върви по наклон
и усещам как губя красивото!
Оседлай ми! Ще хвана юздите му
и ще яздя със вятър в косите,
през полета зелени и приказни
да достигна дома на звездите.
Да напълня душата с мечти,
да си взема от слънцето лъч,
да танцувам сама във зори,
в съпровода на птичата глъч.
И очите ми пак ще се смеят,
а денят ще намига игриво.
Много малко ми трябва на мене,
за да бъда отново щастлива!
© Nina Sarieva Все права защищены