4 апр. 2012 г., 09:50

За да не те загубя 

  Поэзия » Любовная
703 0 0

 

 

 

За да не те загубя, се отдръпнах,

за да си добре, погубих си душата.

За да не те боли, аз изтръпвах

и се отдадох заради теб на самотата.

 

 

За да не те загубя, ти прощавах,

забравих дори и най-големите лъжи.

Само защото те обичах, теб не наранявах,

а исках само мен да ме боли!

 

© Теодора Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??