Това „Обичам те“ не ми го казвай.
Задръж го, моля те.
Недей!
Кажи ми „липсваш ми“,
ще ти повярвам.
Тя, Любовта, отлита.
Присъствието – не.
Така ще знам,
загърнато в сърцето,
едно местенце пазиш ми сега.
Там,
моето сърце където,
единствено ще пасне с лекота.
03/12/2015
© Надежда Тошкова Все права защищены