Че някои са с двоен ник,
отдавна не е новост в сайта.
Но щом се клати кух шиник
на раменете, мегабайти
„поезия” да натворят
ще бъде само скучновато,
ще произвеждат и торят
обилно с гюбре. Сурогати
е имало! Ще има пак!
Дори и някой ще ги хвали
с надеждата, че – няма как –
ще му се върне, но едва ли,
освен хартия похабена
и безполезен шум във нета,
ще има друг ефект. От мене
един апел, молба, съвет:
каквито искате бъдете,
четете, викайте, спорете,
но честни, моля ви, бъдете,
пазете гордите Поети!
© Ангел Веселинов Все права защищены
Нека го опазим!
Поздравявам те, Весан, за апела и те подкрепям!
Безрезервно!