Как желая бясно
да те целувам страстно.
Да галя твойто тяло
и с теб да бъдем едно цяло.
Да докосвам твойте устни
с преплетени пръсти,
нашите мечти пъстри.
Нежни прегръдки,
страстни целувки.
Две тела преплетени...
Нима това не е любов?
Нощта сега е наша,
луната и звездите,
Любовта горяща в гърдите.
Две сърца, две души до край преплетени,
ТОВА СМЕ АЗ И ТИ!
© Бобчо Лом Все права защищены