28 сент. 2011 г., 23:13

За хората отдавна не живея! 

  Поэзия
1898 0 17

За хората отдавна не живея,

или за жалкото им мнение!

Обичам, мразя, плача и се смея...

зависи си от моето решение!

Какви неща за себе си не чух,

поне едно от тях да беше вярно...

В кръжока "най-измислен слух "

шестица ще получите навярно!

И не че живо ме интересува...

но някога дали ще доживея

да чуя нещо, дето ще си струва,

и може би ще ме накара да се смея.

Едва ли... знам и просто се отказвам

да давам оправдания пред някого,

за чужди думи спрях да се наказвам,

каквото чуя, след това забравям го!

С годините поне едно разбрах -

да слагам себе си на първо място,

за вас да се ядосвам просто спрях!

Не ме интересувате, казах ли го ясно???

© Станислава Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??