30 апр. 2014 г., 21:06

За измамниците 

  Поэзия » Другая
243 0 0

Аз знам, измамници в живота има
и те със всеки ден растат!
И тази сбирщина голяма
препречва правия ни път.
Те искат винаги да взимат
и нищичко да не дадат!
И скоростно да богатеят,
и за властта да се държат...
О, те са гадни идиоти
все искат друг да им работи!
А те да грабят на корем
и да ни впрягат във ярем.
    19.03.2013г. София

© Христо Славов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??